Meistä

Pieni pala iloista Ranskaa Tehtaankadulla

Lämminhenkinen ravintola La Maison kutsuu sinut bistromatkalle Ranskaan. Tule viihtymään ja anna hyvän ruoan, juoman ja tunnelman viedä mukanasi – c'est la vie. Voit halutessasi illallistaa keittiömestarin suositusmenun, nauttia suosikkiannoksesi tai vain istahtaa baarin puolelle lasilliselle.

La Maisonin keittiötiimi, keittiömestari Kasper Mäkisen johdolla, hallitsee klassisen ranskalaisen keittiön, mutta annoksia toteutetaan moderneilla tekniikoilla. Ruokafilosofian voikin kiteyttää ”ranskalaisuus modernilla tavalla”.

Ravintolajohtajan, sommelier Paulina Hoffmanin sydäntä lähellä ovat rennon palvelun ohella ranskalaiset viinit. Hän on valinnut asiakasystävälliseen hintaan laajan valikoiman upeita viinejä. Uusia mielenkiintoisia viinejä avataan päivittäin myös laseittain myytäväksi, joista suuri osa on saatavilla vain La Maisonissa. Tarjolla on myös muita mielenkiintoisia ja harvinaisia ranskalaisia juomia.

Ravintolassa on 60 asiakaspaikkaa, jotka jakaantuvat ravintolasaliin, baariin sekä kahteen kabinettiin. Kaikki tilat ovat varattavissa yksityiskäyttöösi aina tarpeiden mukaan. La Maisonissa on lisäksi kesällä pieni terassi, jossa voi nauttia Tehtaankadun arkkitehtuurista ja ihimisvirrasta samalla, kun perheyrityksen henkilökunta pitää sinusta hyvää huolta.

Tervetuloa La Maisoniin – Bienvenue!

Paulina_ja_Silver.jpg Nea_ja_Kasper.jpg