PARSAVIIKKO 22.-26.5. lue lisää > >


a la carte 8.5. alkaen

Keittiömestarin seitsemän ruokalajin suositusmenu 68,00
-viinipaketti 51,00

*********

Keittiömestarin viiden ruokalajin suositusmenu 52,00
-viinipaketti 43,00

*********

Valitse kolme ruokalajia hintaan 39,00
-viinipaketti 28,00

*********

LES ENTRÉES - ALKURUOAT

Nieriäconfit, savustettua jugurttia 11,00

Carpaccio, sardiinikreemiä, parsaa ja macadamepähkinää 11,00

Kuohkeaa parsakeittoa, parsaöljyä ja kastanjaa 11,00

LES PLATS - PÄÄRUOAT

Siikaa, kauden kasviksia ja fenkolikastiketta 24,00

Ahvenanmaan luomukaritsaa kahdella tapaa ja shalottikastiketta 24,00

Emmervehnä "risottoa”,kukkakaalia ja parmesaania 24,00

LES DESSERTS - JÄLKIRUOAT

Raparperia, marenkia ja valkosuklaata 11,00

Kirsikkaclafoutis, maitosuklaata ja kirsikkasorbettia 11,00

Ranskalaisia pientilajuustoja ja hilloketta 11,00