VIINIT

La Maison tarjoaa laajan valikoiman persoonallisia ja ainutlaatuisia viinejä eri hintaluokissa. Viinit on valittu tutuilta maahantuojilta ja enimmäkseen ranskalaisista pienistä ja keskikokoisista tuottajilta kiinnittäen erityistä huomiota hyvään hinta-laatusuhteeseen.

Kunnioitamme artesaaniviinejä, paikallisia rypäleitä ja valmistusmenetelmiä. Suurin osa viineistämme ovat luomusertifioituja tai noudattavat kestävän kehityksen periaatteita.

Viinivalikoimamme tärkein tehtävä on tarjota hyviä hetkiä ja nautinnollisia viiniä ruoan parissa tai viinibaarissamme. Ammattitaitoiset asiantuntijamme auttavat sinua valitsemaan sopivan viinin laajasta valikoimastamme. Intohimoisille viinien harrastajille viinilistamme on täynnä uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia, joita avataan päivittäin myös laseittain myytäväksi. Näistä suuri osa on saatavilla vain La Maisonissa. Viininharrastajille löytyy myös oikeita kellarinhelmiä.

Viinibaarimme on auki ti-to klo 17-22 ja pe-la klo 16-23.

Tervetuloa nauttimaan lasillisen viiniä tai kuohuvaa. Tarjoilla on aina juustoja ja muita viinibaarin herkkuja.

Voit myös pyytää viinibaarin maistelupaketin, joka sisältää kolme eri viiniä. Sommelierimme kertoo mielellään viineistä tai voit haastaa itsesi sokkotastingillä.

Järjestämme säännöllisesti VIINITASTING-iltoja ja viinikursseja. Katso lisätietoa kotisivuilta tai Facebook-sivuiltamme tai ota yhteyttä suoraan meihin info@lamaison.fi

La Maisonen viinimaistelupaketit:

Kolme valkoviiniä kolmesta eri rypäleestä 24 e(määrä yhteensä 24 cl)

Kolme punaviiniä kolmesta eri viinialueesta 24 e (määrä yhteensä 24 cl)

Makeita viinejä18 e (määrä yhteensä 18 cl)


Viinilista PDF